Nieuws

maandag, 27 april 2020 09:01

Programma meivakantie Speciaal

Beste judoka, beste ouders,

Wat zijn we ongelooflijk blij met jullie als trouwe leden. In een lastige periode voor elke sportvereniging hebben wij alleen maar positieve berichten van jullie ontvangen. Dank voor jullie positiviteit en steun in deze toch wel erg lastige periode. We hebben als club geprobeerd direct in te spelen op de situatie door online lessen aan te bieden en de verschillende leeftijdsgroepen van een programma te voorzien. Ik denk dat dit goed is gelukt maar vervangend voor de echte lessen is het natuurlijk nooit.
Ik ben dan ook erg blij dat er vanaf woensdag 29 april wat meer mogelijk is om samen te sporten. Natuurlijk willen de trainers ook erg graag de judoka's weer zien. We hebben een programma opgesteld voor in de meivakantie en voor de week na de meivakantie. In de bijlage kunnen jullie het gehele programma zien. Voor onze leden die ouder zijn dan 18 jaar is het momenteel nog iets lastiger. We blijven enkele online lessen aanbieden en hopen na 15 mei ook voor deze leeftijdsgroep weer groepslessen aan te kunnen bieden.

Om het met elkaar goed te laten verlopen hebben we wel jullie steun hard nodig. Hopelijk willen jullie ons helpen er iets goeds va te maken. Gezamenlijk moeten we ons houden aan de richtlijnen die het RIVM stelt.

Kijk goed in het schema wat er precies van jullie wordt verwacht. Voor de jeugd tm 12 jaar hebben we een afwisselend programma van judo buiten tot aan sportlessen buiten. In het schema kunnen jullie zien welke materialen je mee moet nemen. Voor de leeftijdsgroep 13 tm 18 jaar is er een afwisselend programma op 1.5 meter afstand.

Elke locatie heeft een eigen facebook pagina. Mocht er iets veranderen dan zullen we dat ook via deze pagina's berichten.

De lessen in de meivakantie worden op de locatie in Veendam gegeven. We zullen hier dan ook met minimaal 2 trainers staan ivm de combinatie van groepen.

Ik hoop jullie snel weer te zien (misschien aanstaande woensdag al wel).

Mochten jullie nog vragen hebben dan kunt u mij natuurlijk altijd contacten.

Vriendelijke groet,

Marcel Joling

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');